Over ons bedrijf

Planten klaar voor levering

Planten klaar voor levering

Vanaf 1986 is Boomkwekerij E. van Hevelingen actief in het kweken van sierheesters. Ooit begonnen op het Voshol en in 1992 verhuisd naar de Halve Raak in Boskoop. Eerst op ongeveer 1,4 hectare en zes jaar geleden is het naastgelegen perceel er bijgekomen. De kwekerij bestaat inmiddels uit 2,6 hectare waarvan ongeveer 75% containerteelt en 25% volle grond.
Het bedrijf is gelegen aan de nieuwe rondweg van Boskoop tegen
Alphen aan den Rijn (aan de oostkant van de Gouwe). De toegangswegen N207 en N11 liggen op een steenworp afstand en wij zijn dan ook makkelijk bereikbaar.

Wij leveren een hoogwaardig, concurrerend en groot assortiment met een goede prijs/kwaliteitverhouding voor tuincentra, bouwmarkten, de institutionele markt, (tussen-)handel, grootgroenvoorzieners en hoveniers. Het assortiment bestaat uit o.a. Buddleja, Hydrangea, Hebe, Pyracantha, Lavatera, Hedera, Spirea, Cotoneaster, Perovskia en Caryopteris en nog tientallen soorten welke wij kweken in P9, 1.5, 2 en 3 liter containers.
Volle grond kweken wij o.a. Prunus Laurocerasus en Viburnum.

vrachtwagen voor loods

Voorgevel van ons bedrijf, samen met de vrachtwagen.

Bekijk onze actuele voorraad en assortimentlijst. Deze kunt u invullen voor een vrijblijvende offerte of kom gewoon langs op ons bedrijf.
U bent van harte welkom!

Boomkwekerij E. van Hevelingen bezit tevens het MPS-A milieu keurmerk
(nr. 803061). Tevens is alles gekeurd door NAK-tuinbouw (nummer 22426).